11.6 C
Athens
14.8 C
Arta
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Γιατί είναι ώρα ΠΑΣΟΚ!

Σας Ενδιαφέρει..

Η ΝΔ ολοκληρώνει την κυβερνητική της θητεία αφήνοντας πίσω της τεράστια προβλήματα. Το επικύρωσε  με τον πιο τραγικό τρόπο το δυστύχημα των Τεμπών.

 Είχε άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αδιατάρακτη κυβερνητική θητεία και όμως: η αυτοδυναμίας της ήταν η αδυναμία για τη χώρα…

 Το χάσμα μεταξύ των πλουσίων και των πιο φτωχών στρωμάτων μεγάλωσε. Οι Νέοι μας δεν βρίσκουν δουλειές με προοπτική. Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας έχει οδηγηθεί στην καταστροφή. Οι μισθωτοί δεν αμείβονται με βάση τα χρόνια απασχόλησης και τα προσόντα τους. Ο κανόνας είναι μερική απασχόληση και μισή αμοιβή.

Οι συνταξιούχοι οδηγούνται στο οικονομικό περιθώριο. Και οι επαγγελματίες αδυνατούν να λειτουργήσουν απέναντι στους «μεγάλους παίχτες» κάθε κλάδου, όπως τα Σούπερ Μάρκετ, τα Mall, τις μεγάλες αλυσίδες των ολιγοπωλίων, ενώ έχουν να παλέψουν με συμπιεσμένους τζίρους. Σε πολλές περιπτώσεις οδηγούνται στο λουκέτο…

 Με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης έχουν επιβαρυνθεί οι όροι προστασίας του περιβάλλοντος.

Οι Περιφέρειες της χώρας ερημώνουν.

Με αφορμή την πανδημία έχει επιδεινωθεί η εικόνα των νοσοκομείων, η προμετωπίδα της Κοινωνικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ έχει ανακαταληφθεί, έχουν υποχωρήσει τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα.

 Αν κάτι μένει από την απερχόμενη κυβέρνηση είναι η πικρή γεύση για τις εικόνες εγκατάλειψης και εκμετάλλευσης. Ότι οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

 Αν σε αυτή τη καταστροφική πορεία πεις στους πολίτες ότι το αντίδοτο είναι η επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ, θα ξινιστούν…

 Κανείς δεν θέλει και πάλι να παίξει ρόλο ένα κόμμα που κυβέρνηση παρέα με τους ακροδεξιούς του Καμένου, έφερε τα αχρείαστα capital control, αποδέχτηκε την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, ψήφισε την μείωση των αποζημιώσεων, προώθησε το Ασφαλιστικό Κατρούγκαλου, επέβαλε τα θηριώδη πλεονάσματα, εκχώρησε τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια….

 Αρκετά! Φτάνει πια!

 Ο κόσμος θέλει ασφάλεια, επενδύσεις, καλές δουλείες με προοπτική, κοινωνικό κράτος, δικαιοσύνη και ευκαιρίες για τα παιδιά του!

Μετά την τραυματική εμπειρία της περιόδου 2010-12, όταν το ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να προσφέρει σωσίβιο στη χώρα από τη καταστροφική διαχείριση της ΝΔ, οι ιδέες της προοδευτικής σοσιαλδημοκρατίας επανακάμπτουν ως αναγκαιότητα και δημιουργική επιλογή. Η ασφάλεια στην εργασία, η δωρεάν κατοικία στα νέα ζευγάρια, οι εγγυήσεις στο κοινωνικό κράτος, η ΔΩΡΕΑΝ Υγεία με ένα ισχυρό ΕΣΥ, οι ευκαιρίες στην Παιδεία, η στήριξη της αγροτικής-κτηνοτροφικής παραγωγής, ο νέος Πατριωτισμός και οι ρητές θέσεις στα Εθνικά Θέματα, είναι η νέα μας ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει συγκεκριμένες, κοστολογημένες και δεσμευτικές προτάσεις και ένα σαφές κυβερνητικό Πρόγραμμα.

Δώστε στο Κίνημά μας ισχυρό ποσοστό και ΕΝΤΟΛΗ να αναλάβει κυβερνητικό ρόλο. Πρέπει να ενισχυθεί για να εφαρμόσει μια αναπτυξιακή και φιλολαϊκή πολιτική υπέρ των Νέων, των εργαζομένων,  των αγροτών, των επαγγελματιών.

Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στο Λαό και γεννήθηκε για να υπηρετεί τον ΤΟΠΟ μας!

 Ισχυρή Εντολή, Αλλαγή, Έργο, Λογοδοσία!

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

- Advertisement -spot_img

Νεότερα Άρθρα