Αγαπητέ κ. Μέγα, σας αναφέρω, αναλυτικά, όλα εκείνα τα στοιχεία που θεώρησα απαραίτητα, για τη διαμόρφωση της όσο το δυνατόν πληρέστερης εικόνας, ώστε να βοηθήσω στις απαντήσεις σας, σχετικά με το συνταξιοδοτικό θέμα της συζύγου μου.
ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ : ΔΗΜΟΣΙΟ (ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ : ΦΕΚ 31/12/1992 (ΠΑΛΑΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ)
ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : 8/1/1993
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΚΛΑΔΟΣ Ν4521 – ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ)
ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ : 14 – ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ Ν. 4354/2015
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 22/6/1964
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΕΓΓΑΜΗ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΕΚΝΩΝ : ΔΥΟ (2)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ (ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2011) ΤΕΚΝΟΥ : 9/8/1997
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ : ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1986 ΜΕΧΡΙ & ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1992. ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ι.Κ.Α.-ΤΕΑΜ. 1.131 ΗΜΕΡΕΣ (3ΕΤΗ – 9ΜΗΝΕΣ – 7ΗΜ.)
ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ : ΤΡΙΑ (3) ΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ (2) ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ 2012
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ : ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1982 ΕΩΣ & ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1986. ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΕΤΗ. ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 8-10-1986
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ : 31/8/2021
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1) Δικαιούται να βγει στη σύνταξη στις 31/8/2021;
2) Δικαιούται επίσης επικουρική σύνταξη και μέρισμα ;
3) Συμφέρει η επί πλέον αναγνώριση πλασματικού χρόνου, εκτός του ελάχιστου που απαιτείται για τη θεμελίωση και πόσο αυτή θα αυξήσει την σύνταξη;
4) Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα από την επιλογή για αναγνώριση πλασματικού χρόνου από παιδιά και μήπως θα έπρεπε να ζητήσει την αναγνώριση χρόνου σπουδών ;
5) Ποιο θα είναι περίπου το ποσό από κάθε ταμείο (κύριας, επικουρικής και μέρισμα);
Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, καθώς και κάθε άλλη επισήμανσή σας επί του θέματος, θα μου ήταν πολύ χρήσιμες.
Ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων
EVPA.2021