20.7 C
Athens
19.8 C
Arta
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Υπερχρεωμένος στα ασφαλιστικά ταμεία

Αρχική Συζητήσεις Ερωτήσεις Υπερχρεωμένος στα ασφαλιστικά ταμεία

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
  • Συντάκτης

Καλησπέρα, διάβασα το άρθρο σας ieidiseis….υρεχω με τον πεθερό μου χρόνια τώρα.. Είχε πολλά χρέη προς τα ταμεία…. Τώρα τα κατέβασε στα 67.000 ευρώ… Τον είπα ότι δε συμφέρει να πληρώνει τα δικά προς τα ασφαλιστικά ταμεία, μιας και για να πάρει σύνταξη πρέπει να ρίξει την οφειλή κάτω από 20.000 ευρώ. Στο όνομα του δεν έχει τίποτα, μόνο ένα σπίτι χαρακτηρησμενο σαν αποθηκευτικό χώρο και το διεκδικεί τράπεζα λόγω χρέους 37.000….Τον είπα ότι πληρωμές θέλει να κάνει, να κάνει στο χρέος της κόρης του που είναι 17.000 οαεε που τα δημιούργησε ο ίδιος… Αυτός ο άνθρωπος μπορώ να κάνω αίτηση σύνταξης γήρατος? Είναι του 1956 γεννηθείς…. Εχει ένσημα από παλιά και πέρσι κόλλησε και έναν χρόνο σε εταιρεία μεταποίησης ροδιού… Δικαιούται γήρατος? Δε μπορεί να πληρώσει τα χρέη του προς τα ταμεία… Ήταν πάνω από 130.000 και με τον νόμο κατρουγκαλου έπεσε, αλλά πάλι είναι πολλά τα λεφτά… Τα χρέη είναι τα 15000 από ογα και τα άλλα οαεε, Είναι από μαγαζιά και βιοτεχνία που ξεκίνησα να τα κλείνω το 2008 – 2009…απο τότε είναι η τέταρτη προσπάθεια που τον έχω βάλει σε ρύθμιση, πληρώνει κάποιους μήνες και μετά δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει.. Τουλάχιστον προσπαθώ να κλείσω τις υποχρεώσεις της κόρης του (γυναίκας μου) για να μην τα βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Αν και τα έχουμε βρει..
    Αν διαβάσετε το μνμ μια κατατόπιση να με βοηθήσετε.. Εχω πάει και σε λογιστές, πληρώναμε και πληρώναμε αλλά πάλι στα ίδια, μια λύση κανείς δεν με πρότεινε… Περιμένω την καινούργια εγκύκλιο περί κουρέματος χρεών προς τα ταμεία και να παω πάλι στο εφκα εδώ Θεσσαλονίκη που είμαστε στην Βαλαωρίτου.. Σας ευχαριστώ πολύ…

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.