22.3 C
Athens
19.8 C
Arta
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καχριμάνης: Απ ευθείας αναθέσεις-καρμπόν αφού κάηκε και πνίγηκε η Ελλάδα

Σας Ενδιαφέρει..

Τώρα που πνίγηκε ο Θεσσαλικός κάμπος και, κυριολεκτικά, μπαζώθηκε ο Βόλος. Την στιγμή που κάηκε ο Έβρος και το οικοσύστημα της Δαδιάς. Λίγες ήμερες μετά την καταστροφή της Ρόδου, έρχεται ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης με απ ευθείας αναθέσεις να… προστατέψει την Ήπειρο.

Μόλις προχθές (6/9) ο Περιφερειάρχης ανέθεσε τρία (3) έργα πυροπροστασίας και αντιπλημμυρικής θωράκισης. Φυσικά με απ ευθείας ανάθεση. Στις αρχές φθινοπώρου μοιάζει… λογικό για τους υπευθύνους της Περιφέρειας η πυροπροστασία να αντιμετωπίζεται σαν έκτακτη και μη προβλέψιμη ανάγκη. Δεν μεσολάβησε δα η βροχερή άνοιξη που ευνόησε την βλάστηση. Δεν πέρασε ολόκληρο καλοκαίρι με καύσωνες που πυροδότησαν την σωρευμένη (και μηδέποτε απομακρυνθείσα) καύσιμη ύλη…

Το περίεργο(;) στην όλη υπόθεση των απ ευθείας αναθέσεων (κατόπιν εορτής), όπως αποκαλύπτει ιστοσελίδα Powergame, είναι ότι πρόκειται για συμβάσεις-καρμπόν. Και για τις τρεις εργασίες, σε διαφορετικές περιοχές της Ηπείρου και με εντελώς άσχετο μεταξύ τους αντικείμενο, το ποσό είναι ολόιδιο (24.800 ευρώ η κάθε μία και 74.400 ευρώ στο σύνολο για τις τρεις δουλειές). Και η έκπτωση ταυτόσημη: μόλις 1% σε κάθε έργο.

Να σημειωθεί ότι οι τρεις αναθέσεις αφορούν:

1/Την αποψίλωση-κοπή δέντρων στην περιοχή της Βελλάς.

2/Τον καθαρισμό του ρέματος Κρυοπηγής Καταρράκτη Άρτας

3/Τον καθαρισμό του οδοστρώματος στην περιοχή Χουλιαράδες-Πετροβούνι.

Ο λόγος πλέον στους πολίτες! Η Νέμεσις στις 8 Οκτωβρίου!

- Advertisement -spot_img

Περισσότερα Άρθρα

- Advertisement -spot_img

Νεότερα Άρθρα